Bij Storm

Groepen en Events

Bij Storm is de ideale locatie voor een trouwfeest, een verjaardag of een zakelijke bijeenkomst. Daarnaast verzorgen wij ook volledige arrangementen voor teambuilding, groepsuitjes en superleuke kinderfeestjes van jong tot oud en eventueel in combinatie met electrocross van Electrocross.nl. Van versiering tot muziek en lekker eten. Bij Storm is alles mogelijk.

Wij bieden verschillende arrangementen aan, maar wil je een aangepast arrangement of heb je zelf een leuk idee?
Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijke afspraak en voor een locatiebezichtiging.

Een inspirerende omgeving leidt tot ongekende resultaten

Zakelijke arrangementen
Dankzij de vele mogelijkheden is Bij Storm uitermate geschikt voor verschillende zakelijke bijeenkomsten als vergaderingen, lezingen of workshops. Wij beschikken over ruime gratis parkeergelegenheid en dragen graag de zorg om uw programma of bijeenkomst tot een succes te maken! De arrangementen zijn uit te breiden met lunch, borrel en/of diner en eventueel in combinatie met landzeilen.
-> Bij Storm vergaderarrangementen zaalhuur en prijzen

Samen een gezellige dag beleven op één locatie

Particuliere arrangementen
Een feestje met BBQ, personeelsuitje met een borrel en hapjes, teambuilding, vrijgezellenfeest met bier en hamburgers, een prachtig trouwfeest, een verjaardag met dj en haardvuur of een kinderfeestje met kinderactiviteiten. Wij werken met verschillende bureaus samen om van jullie dag de ideale dag te kunnen maken. Samen kijken we naar de mogelijkheden waardoor wij een arrangement op maat kunnen samenstellen, en dat allemaal op één locatie.
-> Bij Storm particuliere arrangementen

Voor iedereen die op zoek is naar een gezonde dosis adrenaline

Arrangementen in combinatie met electrocross
Restaurant Bij Storm biedt ook volledige arrangementen in combinatie met electrocross met electrocross.nl. De plek waar je spanning kunt voelen en adrenaline kunt ruiken. Waag jezelf aan een vette outdoor track en maak kennis met electrocross. Speciaal voor groepen zijn er verschillende arrangementen samengesteld:

Reserveren kan alleen via electrocross.nl.