Bij Storm

Wil je bij ons komen eten? Reserveer dan gemakkelijk je tafel via ons reserveringssysteem. Voor reserveringen vanaf 8 personen: neem contact met ons op via info@bijstorm.nl of bel ons op 020-3039506.

Kom je een borrel bij ons doen? Dat kan iedere middag dat wij geopend zijn tussen 15.30 en 16.30, tot uiterlijk 17.45 uur. Indien gewenst, kun je aansluitend reserveren voor het diner.

Let op: vanwege de huidige coronamaatregelen kunnen er maximaal 30 personen bij ons reserveren in het strandpaviljoen. Op het terras hebben wij meer capaciteit.  Kun je via het reserveringssysteem geen tafel meer reserveren? Bel ons even en wellicht hebben wij nog een tafeltje beschikbaar op ons ruime terras (op basis van beschikbaarheid).

Wil je een kinderfeestje, bedrijfsborrel of verjaardag bij ons vieren? Stuur dan een mailtje. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Voor groepen van meer dan 15 personen hebben wij keuze uit verschillende arrangementen. Een selectie van de meest favoriete gerechten van onze kaart. Voor een ieder wat wils. Je hoeft niet meer te kiezen, alleen maar te genieten, wij doen de rest. Uiteraard kunnen wij rekening houden met speciale dieet- of allergie-gerelateerde wensen. Je kunt voor meer informatie altijd contact met ons opnemen.

Voor reserveringen t/m 14 personen kun je ons bellen of gebruik maken van de online reserveringstool.